Principală » 2014 » Mai » 23 » #BeUnforgettable
6:07 PM
#BeUnforgettable

      In trecut eleganta si suprematia era data de clasa sociala din care provii. Atunci toata fala si gloria depindea de familia ta, daca aveai norocul sa ai vreo ruda iscusita si cu pile erai pe drumul cel bun, iar daca proveneai dintr-o familie de tarani erai nevoit sa te multumesti cu atat.

     Iata ca timpul a trecut si ne aflam in secolul XXI, perioada in care oamenii isi pot impune punctul de vedere si pornind de jos cu multa ambitie si implicare reusesc sa ajunga undeva sus. Totodata cu cat mai mult te afli pe un nivel ierarhic mai ridicat cu atat mai mult trebuie sa faci impresie din toate punctele de vedere. Un costum elegant, un ceas scump, si un vocabular adecvat cu siguranta te va face sa fii vazut bine in societate, insa parca lipseste ceva...nu? Aaaa desigur parfumul!! http://www.douglas.ro/armani-code-ice-avanpremiere/

    Cred ca, cu totii am trecut prin momentul in care cu greu ne-am decis ce parfum ne caracterizeaza. Cu toate ca aveam impresia ca doar femeile sunt indecise, recent am remarcat ca si barbatii nu sunt mai prejos. 

    Noul brand Armani le vine in anutor cu un nou parfum exact pe placul lor.#BeUnforgettable

The Code of Seduction

CODE. Un singur cuvânt. Un nume evocator pentru stilul Armani. Pentru Giorgio Armani propriul  “cod” reprezintă alegerea rafinamentului, a eleganței și a simplității. 
CODE MEN. Un bărbat cu o alură impecabilă, o personalitate puternică, plină de magnetism ce atrage atentia celor din jur. Datorită încrederii și eleganței sale seduce prin prezență și carisma, lăsând în urma sa o aromă senzuală... Un parfum de neuitat.

 

 

 

Vizualizări: 401 | Adăugat de: BeautyWithMada | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: