Principală » 2014 » Mai » 17 » FITS
7:22 PM
FITS

  Cam abreviat titlul nu? Ei bine cele fetele iubitoare de teatru, sau cele din Sibiu cu sigutanta sunteti familiarizate cu acest termen. 

   Festivalul International De Teatru Sibiu(FITS) ne incanta si anul acesta cu noi, si noi surprize. Cea de-a XXI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu se va desfăşura în perioada 6 – 15 iunie, sub genericul „Unicitate în Diversitate”.

             

Nu cred ca v-am mai spus, insa imi place teatrul la nebunie.            Urmaresc cu drag pe youtube cand am timp diferite piese de teatru, iar cand am ocazia, impreuna cu prietenii mergem si la teatrul din oras. 

   De acest festival am auzit pentru prim data anul trecut, insa din pacate distanta foarte mare m-a impiedicat sa vad fata in fata, dar am urmarit pe net o buna patre din acesta.

                                            

   Misiunea festivalului este de a promova teatrul romanesc, foarte putin cautat de tinerii din ziua de azi.

   Anul acesta FITS  strange laolata artisti din peste 70 de tari; nume sonore din toate domeniile artei. Pe langa teatru, in cele  66 de locatii in care  se vor desfasura evenimentele,  ne vom putea bucura de spectacole de muzica, circ,dans, expozitii de fotografie, lansari de carte si tot felul de ateliere . De asemnea, in Piata Mare  si pe strazile Sibiului vor fi organizate  spectacole stradale.  Intre 6-15 iunie Sibiul va fi unic prin diversitatea evenimentelor.

   Daca va incanta ideea de a merge acolo, sau daca stati prin zona, chiar va rog sa mergeti pentru ca nu veti avea nimic de regretat.

Programul il puteti consulta aici, dar si pe pagina lor de facebook!

Vizualizări: 317 | Adăugat de: BeautyWithMada | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: